Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

SEO og innholdsutvikling - få økt trafikk til dine nettsider

Kalibrert kan hjelpe din bedrift med analyse, optimalisering av nettsider, utarbeiding av innholdsstrategier og innholdsproduksjon.


Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

De fleste bedrifter har et bevisst forhold til sine betalte kanaler, men visste du at for de fleste bedrifter er trafikken fra organiske søket den største og mest lønnsomme kilden til trafikk? Når vi snakker om organisk søk, mener vi de resultatene i søkemotorene som ikke er betalte annonser, dette kan du påvirke ved hjelp av søkemotoroptimalisering.

Ved å vite hva dine kunder søker etter når de skal handle dine produkter eller tjenester, kan du ved å produsere godt og søkemotoroptimalisert innhold ta en større andel av denne trafikken.

Hva som skal til for å rangere godt i de organiske søkemotorene endres stadig. Derfor må man ha et bevisst forhold til hvordan du søkemotoroptimaliserer innholdet ditt for å ikke miste lønnsom trafikk.

 

Innholdsutvikling

Nyttig og relevant innhold tilpasset dine kunder er avgjørende for god organisk synlighet og vellykket arbeid med SEO. Vi i Kalibrert har lang erfaring med strategisk kommunikasjon og innsiktsarbeid.

Hvorfor prioritere godt innhold?

Måten vi handler på har endret seg drastisk de ti siste årene. Nå er informasjon lettere tilgjengelig på nett, noe som gjør at mange tar beslutninger på egenhånd med god hjelp fra eksperten Google. Synlighet på nett er med andre ord ekstremt viktig. Innholdsmarkedsføring handler om å bruke godt innhold til å hjelpe kundene. For eksempel gode informasjonsartikler, tips/råd eller kundehistorier.

Er du en reser på innholdsmarkedsføring vil dette føre til økt engasjement rundt din bedrift, og økt organisk trafikk inn til ditt nettsted. Godt innhold er også salgsutløsende. I tillegg elsker Google godt innhold og belønner gode tekster med gode organiske plasseringer. Innen innholdsutvikling kan vi hjelpe deg med følgende:

  • kommunikasjonsstrategi
  • innholdsmarkedsføring
  • tekstproduksjon
  • kvalitetssikring av innhold


Hvorfor bør du jobbe med søkemotoroptimalisering (SEO) og innholdsutvikling?

  • Nyttig og relevant innhold styrker merkevare og øker salg.
  • Få rimelig og relevant trafikk til dine nettsider.
  • Få mer ut av din trafikk. Gode landingssider og brukeropplevelser vil kunne føre til at flere av dine besøkende velger å handle hos din bedrift.

Kalibrert kan hjelpe din bedrift med alt fra analyse av hva dine kunder søker etter (søkeordsanalyse), optimalisering av nettsider, utarbeiding av innholdsstrategier og innholdsplaner. Vi hjelper også gjerne med kvalitetssikring av dagens innhold og produksjon av nytt innhold.

Ta kontakt og få gjerne en uforpliktende statusrapport på hvor dere står i dag.

Ta kontakt

Kalibrert trenger kontaktinformasjonen du gir oss til å ta kontakt om produkter og tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte dine data, kan du se våre retningslinjer for personvern.