Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Søkemotorannonsering (SEM)

 Når man kjøper søkemotorannonsering, slik som i Google og Bing, YouTube eller Kvasir,  treffer man ofte forbukeren når han/hun aktivt søker etter et produkt eller tjeneste. Da er det viktig å være tilstede i kjøpsprosessen!

Effekten av søkemotorannonsering på søkeord som man eksempelvis rangerer lavt på organisk (SEO)) er oftest svært lønnsomt og ikke minst; målbart. Søkemotorannonsering er selve kjernen innen Performance Marketing.

Vi som jobber i Kalibrert har lang erfaring med Googles annonseverktøy Google Ads. Vi jobber strategisk innenfor hele Googles nettverk; søkemotorannonsering, tekst- og bildeannonsering i display nettverket, Google Shopping, videoannonsering og Gmail annonsering.  

Våre spesialister er Google Ads sertifiserte og jobber med flere store nettbutikker. Vi arbeider tett og proaktivt sammen med Google slik at vi alltid er oppdatert på fagområdet og kan teste de nyeste produktene.

For å lykkes med Google Ads kreves det høy kompetanse og erfaring. Gode resultater oppnås ikke tilfeldig! Kalibrert hjelper flere store aktører med søkmotorannonsering, og da gjerne i hele nettverket til Google. Optimale resultater oppnås ved å arbeide proaktivt over en lengre periode og i tett samarbeid med kunden.

I Kalibrert får du derfor en dedikert person som håndterer hele søkemotorannonseringen og har den løpende dialogen med deg som kunde. Basert på konkrete KPI’er og mål som vi setter sammen med deg, optimaliserer vi kontinuerlig for å oppnå høyest mulig avkastning for hver krone brukt. Vi jobber alltid for å oppnå den mest kostnadseffektive  og lønnsomme annonseringen for din bedrift.

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan din bedrift kan oppnå lønnsom søkemotorannonsering. 

Kontakt oss

Kalibrert trenger kontaktinformasjonen du gir oss til å ta kontakt om produkter og tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte dine data, kan du se våre retningslinjer for personvern.