Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Markedsføring i sosiale medier

Sosiale medier har kommet for å bli, og måten vi kommuniserer med både bedrifter, venner og bekjente har endret seg radikalt det siste tiåret.

I Norge finnes det ca 3.4 millioner Facebook-profiler (Ipsos, Q2, 2018), og 86 prosent av disse brukerne er innom daglig! Den massive tilstedeværelsen gjør at mange kanskje sitter med en følelse av at ”alle” virksomheter er på Facebook, men det er langt fra sannheten. I virkeligheten er det et uutnyttet potensial som ligger klart for de fleste virksomheter.

Det har blitt vanskeligere å få særlig oppmerksomhet og rekkevidde uten å betale for det. Kalibrert hjelper kundene sine til å annonsere på smarte måter i sosiale medier. De fleste annonsører er i stand til å sponse et innlegg på Facebook, men å implementere gode taktiske planer, smart målgruppestyring og klok optimalisering av budskap og kampanjer i sosiale medier, er det svært mange som trenger profesjonell hjelp til.

Det er slett ikke sikkert at din bedrift trenger å etablere seg på både YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn og Pinterest, men for mange vil kanskje to eller tre kanaler være riktige. I Kalibrert hjelper vi deg å plukke ut hvilke kanaler som passer for deg, og hvilke virkemidler det vil være smart å benytte seg av.

Kalibrert kan rådgi og gjennomføre dine annonseaktiviteter i sosiale medier fra A til Å:

Strategi

Vi starter ofte et samarbeid med å lage strategi for sosiale medier. Dette kan gjøres mer eller mindre omfattende avhengig av satsningens størrelse.

Planlegging

I tett samarbeid med våre kunder utvikler vi publiserings- og innholdsplaner.

Gjennomføring

Vi finner målgruppene dine, estimerer budsjetter, gjennomfører kampanjene på vegne av kunden og optimaliserer for best resultat.

Evaluering

Vi er svært opptatt av å lære av alle kampanjer som gjennomføres. Ofte har vi gjort målgruppe- og/eller budskapstesting som det er verdifullt å ta med seg videre.

Kursing

Mange av våre kunder ønsker selv å kjøre sine kampanjer i sosiale medier, men trenger jevnlig opplæring, sparring eller påfyll fra våre dyktige konsulenter.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om sosiale medier for din bedrift.

 

Ta kontakt

Kalibrert trenger kontaktinformasjonen du gir oss til å ta kontakt om produkter og tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte dine data, kan du se våre retningslinjer for personvern.