Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover

Inbound Marketing

Tenk deg en verden hvor din salgsavdeling kan fokusere på potensielle kunder (leads), som oppriktig ønsker ditt produkt eller tjenester. Inbound marketing handler om nettop dette. Ved å lage godt og relevant innhold, får du de potensielle kundene dine til å oppsøke deg fordi du har svarene på deres spørsmål og løser deres behov.

Hva er Inbound Marketing?

Inbound Marketing er ikke magi, men resultatene kan være magiske. Gjennom Inbound Marketing tar du i bruk en rekke ulike disipliner innen digital markedsføring for å skape resultater som leads, eller salg på dine nettsider. Hovedprinsippet er å by på relevant innhold til dine potensielle kunder, på riktig tidspunkt, i deres digitale kundereise. For å finne riktig tidspunkt for distribusjon av innhold i kundereisen, må du gjøre analyser av dine kunders behov og sette innholdet i system og distribuere dette på en smart måte.

Vi bruker et bredt spekter av virkemidler for å distribuere innholdet; fra synlighet i søkemotorer (betalt og organisk søk), sosiale medier, gode landingssider og nyhetsbrev med ulike triggerløsninger.

Gjør leads om til kunder

For å konvertere de kvalifiserte leadsene til reelle kunder, er det viktig at salgs- og markedsavdelingen har et tett samspill og felles eierskap til hvordan kunder «varmes opp» og blir til gode leads. Vi må ha felles kjøreregler for leads-scoring og gode CRM-systemer hvor vi har kontroll på kundedataen vår.  For å sikre at leadsene får riktig innhold til riktig tid, må det settes opp automatiserte forretningsregler som også kalles marketing automation.

Marketing Automation gjennom Hubspot

HubSpot er et verdensledende marketing automation system som gjør det mulig å automatisere markedsføringen og kommunikasjonen din.  Bruker du Hubspot riktig,  kan du enkelt tiltrekke deg og engasjere nye kunder, samt konvertere leads til kunder.

Kalibrert er stolt HubSpot partner, og hjelper gjerne med alle sider av implementering av Inbound Marketing i din bedrift.

Hva kan vi hjelpe med?

Vi kan i samarbeid med deg, utarbeide og implementere en Inbound Marketing strategi for din bedrift. Vi hjelper med alt fra work shops, oppsett av landingssider og triggerløsning til synlighet i søkemotorer, kampanjegjennomføring og innholdsproduksjon.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, dersom du er nyskjerrig på hva Inbound Marketing kan gjøre for din bedrift!

Kontakt oss

Kalibrert trenger kontaktinformasjonen du gir oss til å ta kontakt om produkter og tjenester. Hvis du vil ha mer informasjon om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte dine data, kan du se våre retningslinjer for personvern.