Kalibrert er et rendyrket digitalbyrå som hjelper små og store kunder med å få maksimalt ut av sin digitale markedsføring. Vi leverer hele verdikjeden fra strategi, rådgivning, planlegging, gjennomføring og analyse av kommunikasjon i digitale plattformer; fra søkemotorer til sosiale medier.

Pålitelighet. Integritet. Kvalitet.

Våre mål og verdier:

01

Være en pålitelig og oppdatert partner

02

Levere målbar forretningsverdi til våre kunder

03

Etterstrebe høy service og tett samarbeid med kundene våre

04

Alltid være fremtidsrettet, utforske og forbedre kunnskap

05

Alt kan måles - Alltid

Kalibrert er sertifisert Google Partner. Våre ansatte har lang erfaring innen Google Ads' annonseprodukter fra tekstannonser, display/bannere, Google Shopping, g-mail- og YouTube-annonsering.

Kalibrert er sertifisert HubSpot Partner. Vi hjelper flere kunder med effektiv Inbound Marketing og kan støtte med alt fra strategi, implementering, opplæring og utføring av effektiv Inbound Marketing med HubSpot som verktøy.

Lise Komnæs Jæger

Daglig leder / Senior digital rådgiver

Lise er daglig leder, men har også en rådgivende rolle. Hun har lang erfaring med digitale medier og trives best når kundene får resultater etter å ha prøvd noe nytt. Etter en periode i Oslo, hvor Lise hadde ulike roller i konsulentbransjen, kom hun tilbake til Bergen i 2005. Hun har hatt ulike lederroller i Bergens Tidende, med hovedvekt på digitale plattformer. Lise var tidligere byråleder for iProspects Bergenskontor, før hun startet opp Kalibrert sammen med gode kollegaer.


908 20 640

Petter Johnsen

Senior digital rådgiver

Petter er partner og strategisk rådgiver i Kalibrert. Petter er utdannet innen markedskommunikasjon med en bachelor fra BI Bergen og master fra Bournemouth University. Han har 8 års erfaring innen markedsføring både fra markedsavdelinger i en rekke bedrifter i Bergen, og som strategisk rådgiver i iProspect. Petter hjelper våre kunder med nå sine mål gjennom planlegging, gjennomføring og analyse av digitale strategier og kampanjer.


415 12 576

Ole Rønneseth

Senior digital rådgiver

Ole har rollen som spesialist på hele Google-sfæren, fra betalt søk til hvordan kunder kan sikre god organisk synlighet i søkemotorene, også kalt søkemotoroptimalisering. Han har lang fartstid fra ulike stillinger innen digital markedsføring og er dyktig til å tenke digital helhet på vegne av våre kunder. Ole kjører søkekontoene for flere store nettbutikker med flotte resultater. Han trives også godt i felten med kurs og opplæring for våre kunder.


414 45 799

Preben Helle

Senior digital rådgiver

Preben er vår spesialist i sosiale medier. Han trives godt i hele landskapet fra strategi, planlegging og gjennomføring av betalte kampanjer, til rådgivning innen organisk bruk av sosiale medier. Han har lang erfaring med internasjonal markedsføring og kampanjeplanlegging. Preben er nysgjerrig på nye trender innen sosiale medier og sørger alltid for at våre kunder er første ute med det siste! Han holder også kurs og diverse opplæring.


408 86 570

Ragnhild Berge

Senior digital rådgiver

Ragnhild er en erfaren digital markedsfører med spisskompetanse på betalt annonsering på Google og kampanjer i sosiale medier. Hun styrer den digitale markedsføringen for flere kunder med et godt helhetsperspektiv og en smart tilnærming til måloppnåelse. Ragnhild har både utvikler- og grafisk bakgrunn og har gode analytiske ferdigheter. Med velutviklet sans for kundeservice blir dette en sterk kombinasjon av ferdigheter.


930 33 525

Vilde Jensen

Innholdsutvikler / Digital markedsfører

Vilde jobber som innholdsutvikler og digital markedsfører hos oss. Hun har to bachelorgrader: én i journalistikk og én i PR og markedskommunikasjon, samt erfaring fra media og innholdsproduksjon. I Kalibrert er hun involvert i det meste innen kommunikasjonsfaget – fra sosiale medier og kampanjekjøring til innholdsproduksjon og SEO. Vilde er nysgjerrig og alltid på jakt etter gode vendinger eller smarte grep for å fremme kundens kommunikasjon.


913 97 914

Ingrid Ryland

Digital markedsfører

Ingrid er en sprek jente fra Bergen med en bachelorgrad i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og en mastergrad i økonomi og administrasjon fra NHH. Til daglig spiller hun også på IL Sandviken sitt toppfotballag som back. Hos oss i Kalibrert jobber Ingrid som digital markedsfører og er involvert i våre kunders kommunikasjons- og annonseaktiviteter i sosiale medier fra A til Å.


926 31 152

Astrid Stendal

Digital markedsfører

Astrid kommer fra Skjold utenfor Haugesund og har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI: én i markedsføring og én i økonomi. Med denne kombinasjonen, i tillegg til erfaring innen salg, har Astrid et godt analytisk hode og er opptatt av at kundene våre skal nå sine mål. Hos oss i Kalibrert er hun involvert i flere av våre kunders annonseaktiviteter og kampanjekjøring i flere kanaler.


957 74 710

Ønsker du å jobbe hos oss?

Se våre ledige stillinger