Blogg

Vi søker erfaren Digital Markedsfører

Har du lyst å være med å videreutvikle et av Bergens mest spennende digitale markedsføringsbyråer?

Kalibrert er et lokalt byrå innen digital markedsføring som holder til på Bryggen i Bergen.  Vi leverer tjenester innenfor strategi, rådgivning, gjennomføring og analyse av kommunikasjon i digitale plattformer. Kalibrert har en spennende kundeportefølje av små og store bedrifter på Vestlandet (og andre byer), som spenner seg over de fleste bransjer, blant andre Universitetet i Bergen, Frende, Fløyen, Bergen Live, Fana Sparebank og NextGenTel. Våre kunders fellesnevner er et ønske om kontinuerlig forbedring av sine resultater gjennom digital markedsføring.

Vi er i vekst og ønsker å ansette en dyktig, erfaren digital markedsfører. Du har erfaring med resultatbasert digital markedsføring, god forretningsforståelse, et sterkt analytisk hode og et ønske om faglig utvikling. Hovedoppgaven vil være å bidra til videreutvikling av din egen kundeportefølje innen våre tjenesteområder. Du vil da ha ansvar for strategi, planlegging og løpende aktiviteter. Du trives i møte med kunder og har hele tiden et driv etter å teste nye, digitale muligheter.


Vi ser etter deg som:

  • Har høyere relevant utdannelse (markedsføring, media, kommunikasjon)
  • Har arbeidet noen år som konsulent eller i en markedsavdeling
  • Brenner for å levere gode resultater
  • Har et sterkt engasjement for markedsføring og kommunikasjon
  • Høy kunnskapsnivå innen digitale trender og muligheter

Om oss i Kalibrert

Vi er en jordnær gjeng som holder til i byens best beliggende lokaler på Bryggen i Bergen. Vi er en del av et givende og trivelig kontorfellesskap med Brandity.

Kalibrert har et miljø hvor resultater, læring, deling og videreutvikling stårt sterkt. Vi setter ærgjerrighet høyt og stiller store krav til kvalitet i vårt arbeid. Vi har alle mange års erfaring fra digital markedsføring.

Vi kan tilby deg:

  • Gode utviklingsmuligheter innen flere av våre fagfelt.
  • Resultatansvar for flere spennende, lokale merkevarer.
  • Et trivelig felleskap hvor teamfølelse og faglig engasjement står høyt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Lise Komnæs Jæger. Mobil 908 20 640. Mail gjerne spørsmål/søknad til Lise.jaeger@kalibrert.no Frist: snarest (intervjuer fortløpende)