Blogg

Ledig stilling: Vi søker leder/spesialist innen søkemotor-annonsering

Ønsker du å jobbe med søkemotorannonsering i et av Bergens mest spennende digitale markedsføringbyråer? 
Kalibrert er et lokalt byrå innen digital markedsføring som holder til på Bryggen i Bergen.  Vi leverer tjenester innenfor strategi, rådgivning, gjennomføring og analyse av kommunikasjon i digitale plattformer. Kalibrert har en spennende kundeportefølje av små og store bedrifter på Vestlandet, som spenner seg over de fleste bransjer, blant andre Universitetet i Bergen, Frende, Fløyen, Bergen Live, Fana Sparebank og NextGenTel. Våre kunders fellesnevner er et ønske om kontinuerlig forbedring av sine resultater gjennom digital markedsføring.

Kalibrert er i vekst og ønsker å ansette dyktige fagpersoner innen søkemotorannonsering
Hovedoppgaven din vil være å bidra til videreutvikling av alle Kalibrerts kunder innen fagområdet. Du har erfaring med Googles annonseverktøy, trives på kundearenaen og har hele tiden et driv etter å teste nye, digitale muligheter. Den rette personen vil kunne få lederansvar for dette fagområdet hos oss. Erfaring fra arbeid med bedrifters digitale utfordringer og høyt kunnskapsnivå innen digital markedsføring og digitale trender er en forutsetning.

Vi ser etter deg som:
  • Har høyere relevant utdannelse (markedsføring, media, kommunikasjon).
  • Brenner for å levere gode resultater.
  • Har en analytisk tilnærming til markedsføring.
  • Er flink med mennesker i et profesjonelt ståsted.
  • Har stor grad av ”egenmotor” og evne til å jobbe selvstendig.
  • Er nysgjerrig på hva ny funksjonalitet og teknologi kan utrette.
  • Har god forretningsforståelse og god formidlingsevne.

Om oss i Kalibrert
Vi er en jordnær gjeng som holder til i byens best beliggende lokaler på Bryggen i Bergen. Vi er en del av et givende og trivelig kontorfellesskap med Brandity. Kalibrert har et miljø der resultater, læring, deling og videreutvikling står sterkt. Vi setter ærgjerrighet høyt og stiller store krav til kvalitet på vårt arbeid. Vi har alle mange års erfaring fra digital markedsføring.

Vi kan tilby deg:
  • Gode utviklingsmuligheter innen flere av våre fagfelt.
  • Resultatansvar for flere spennende, lokale merkevarer.
  • Et trivelig fellesskap der faglig engasjement står høyt.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Lise Komnæs Jæger 908 20 640. Mail gjerne spørsmål / søknad til Lise.jaeger@kalibrert.no.  

Frist: snarest (intervjuer fortløpende)